spanduk2
spanduk
spanduk3

produk

Barium Sulfat, Lithopone, Kalsium karbonat, Kaolin, Titanium Dioksida jeung Beusi Oksida

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

  • tentang Kami
  • about_img

naon urang ngalakukeun

Langfang Pairs Horses Chemical Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji basis produksi pigmén profésional skala ageung di Cina.Lokasina di Kota Langfang dina "Koridor Beijing-Tianjin", padeukeut jeung Jingjintang, kalayan transportasi merenah.Pausahaan ieu diadegkeun dina 1997 sarta mangrupa salah sahiji pausahaan di Kota Langfang anu bisa ngadeteksi jeung ngekspor produk kimia.Pausahaan specializes di produksi jeung jualan barium sulfat, bubuk lithopone, kaolin, bubuk kalsium, anatase titanium dioksida, rutile titanium dioksida, oksida beusi, parusahaan boga gaya teknis kuat tur kamampuhan ngembangkeun produk kuat.

deui >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus.

Klik pikeun manual
  • Panalungtikan

    Panalungtikan

    Tim proyék panalungtikan profésional pikeun kabutuhan palanggan anu béda

  • tanaga

    tanaga

    Pausahaan ngawanohkeun angka nu gede ngarupakeun bakat, researches proyék jeung tanggung jawab konsumén

  • téhnologi

    téhnologi

    modeu transformasi téhnologi anyar, panalungtikan produk kualitas luhur

aplikasi

nu bisa loba dipaké dina coatings, cét, plastik, inks, kertas, karét jeung widang séjénna, sarta ngahasilkeun produk husus nurutkeun sarat customer.

  • Palapis

  • Tinta

  • Kertas

  • karét

warta

Produk merek Pair Horses parantos ditampi ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri.

Ulah underestimate titanium dioksida dina palapis nu

1. Peran titanium dioksida dina coatings Coatings utamana diwangun ku ...

Naon bedana antara lith ...

1. Beda antara titanium dioksida jeung Lithopone A loba jalma teu jelas titanium dioksida jeung lithopone dua pigmén bodas ieu, sipatna bubuk bodas bentuk, teu leyur dina cai, panyalindungan lingkungan héjo non-toksik, alam nyaeta al...
deui >>

Métode pikeun ningkatkeun aplikasi ...

Anatase titanium dioksida milik pigmén titanium dioksida kelas, kalawan kakuatan nutupan kuat, kakuatan tinting tinggi, résistansi cuaca alus sarta ciri séjén, handap pigmén kuda pérak pikeun ngarti kana métode ngaronjatkeun ...
deui >>